2021 02 16

Träffa Juni på Allmännyttan 2021 – den 24 feb!

Vi är stolta utställare på Allmännyttan 2021!

Besök gärna vår monter och ta del av en 2 minuters miniföreläsning om barnfamiljers syn på hyresrätten och en massa annan matnyttig information. Eller, varför inte delta i vår tävling och vinna en kostnadsfri föreläsning om vår senaste rikstäckande insiktsstudie; Nya Familjebildare?!

Vi ses i montern! Varmt välkommen!

 

Bostads- och stadsutveckling är komplext, det spänner över tid och rum och påverkar både nuvarande och kommande generationer. Behovet och förväntan formas snabbt av såväl trender som konjunktursvängningar men är samtidigt en långsam process med robust utveckling. Att navigera i detta landskap kräver ett tvärvetenskapligt angreppssätt – vilket vi på Juni Strategi tagit fasta på.

Vi erbjuder guidning under hela bostadsutvecklingsprocessen; från beslutsunderlag i tidiga planeringsskeden till hur man får nöjda kunder två år efter inflytt. Vi ger en helhetsbild av bostadskunders beteende, behov, preferenser och betalningsförmåga. I alla våra uppdrag bidrar vi till att skapa förutsättningar för en god samhällsutveckling samt en levande och trygg stad där medborgaren står i fokus.

På vår hemsida hittar du mer information om vårt arbetssätt, aktuella studier och kommande seminarier. Delta gärna i vår tävling genom att anmäla dig gärna till vårt nyhetsbrev Nya Insikter, då har du chansen att vinna en föreläsning av vår senaste Insiktsstudie Nya Familjebildare.

Hoppas att vi ses i chatten!

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Mona Kjellberg
Insikter & Aktuellt
Håll dig uppdaterad med Junis nyhetsbrev Nya Insikter!Håll dig uppdaterad med Nya Insikter!
Håll dig uppdaterad med
Nya Insikter!
Håll dig uppdaterad med
Nya Insikter!
Vårt digitala kostnadsfria nyhetsbrev utkommer 6 gånger per år till dig som jobbar med bostäder, handel eller stadsutveckling.