2023 12 07 - 13:00

Utbildning om bostadsbehov och beräkning av marknadsdjup

Utbildning

Vi på Juni Strategi håller löpande utbildningar i regi av Bonnier Akademi (fd Fastighetsnytt Akademi) bland annat i i Målgruppsanalys för bostadsutveckling.

Vi erbjuder nu en kortare utbildning, men en fördjupning kring bostadsbehov och beräkning av marknadsdjup. Utbildningen riktar sig till personer inom samhällsbyggnad som arbetar strategiskt eller operativt med underlag för bostadsförsörjning och etablering i exempelvis en kommun eller region.

Centrala frågeställningar under utbildningen kan exempelvis vara: Utifrån en lokal /regional befolkningsminskning – Kan det ändå finnas efterfrågan av nyproducerade bostäder och i så fall hur stor? Räcker det potentiella kundunderlaget för utvecklingen av hela projektet? Vad minskar eller ökar ett marknadsdjup?

Under utbildningen ges metodik samt verktyg för att själv kunna göra egna beräkningar av marknadsdjup. Under utbildningen varvas teori och praktik, och den leds av två erfarna konsulter Linnea Nilsson, marknadsanalytiker och Anna Persson, senior konsult. Erfarenhetsutbyte mellan deltagarna är även en stor del av utbildningen.

Utbildningen genomförs fysiskt centralt i Stockholm, torsdagen den 7 december 2023. Kostnad för en halvdag, kl 13-16, är 3 990 kr (exkl. moms). 

OBS! Sista anmälningsdag är 27/11, men kontakta oss om du vill kolla om det finns plats! 

Om du är intresserad, kontakta Anna!

Anna Persson
Insikter & Aktuellt
Håll dig uppdaterad med Junis nyhetsbrev Nya Insikter!Håll dig uppdaterad med Nya Insikter!
Håll dig uppdaterad med
Nya Insikter!
Håll dig uppdaterad med
Nya Insikter!
Vårt digitala kostnadsfria nyhetsbrev utkommer 6 gånger per år till dig som jobbar med bostäder, handel eller stadsutveckling.