2024 02 22 - 08:00

Frukostseminarie: Kunders syn, och förväntan, på inrednings- och tillvalsprocessen för nyproduktion!

Kom till Makajo och Junis frukostevent så du får svaren!

Juni Strategi presenterar sin insiktsstudie med medföljande panelsamtal om kunder och intressenters syn, och förväntan, på inrednings- och tillvalsprocessen för nyproduktion!

Att få påverka sin inredning är central för köpet av nyproduktion, och över tid har både kundernas förväntning och kompetens såväl som branschens erbjudande och arbetssätt utvecklats.

Juni Strategi har tagit fram en insiktsstudie om synen på inrednings- och tillvalsprocessen kopplat till utveckling av nyproducerade bostäder. Studien ger fördjupad kunskap om hur potentiella och faktiska köpare av nyproduktion ser på inredning och tillval generellt, vikten av särskilda kvaliteter och åsikter kring fria val och utformade inredningspaket, samt behovet av professionell hjälp.

Studien baseras på en stor enkätstudie, djupintervjuer med experter såsom mäklare och inredare samt köpare, och Juni Strategis långa erfarenhet i bostadsbranschen.

Varmt välkommen torsdagen den 22 februari. Vi börjar med frukost från kl. 7.45!

Från ca 8.15 presenterar Juni Strategi sina insikter och resultat från studien. Vi avslutar seminariet med panelsamtal.

Anmäl dig här!

Insikter & Aktuellt
Håll dig uppdaterad med Junis nyhetsbrev Nya Insikter!Håll dig uppdaterad med Nya Insikter!
Håll dig uppdaterad med
Nya Insikter!
Håll dig uppdaterad med
Nya Insikter!
Vårt digitala kostnadsfria nyhetsbrev utkommer 6 gånger per år till dig som jobbar med bostäder, handel eller stadsutveckling.