2021 09 01

Juni rekryterar två nya medarbetare!

PRESSMEDDELANDE

Juni Strategi växer och rekryterar

Juni Strategi stärker teamet och rekryterar två nya medarbetare med fokus på analys och samhällsutveckling.

Juni Strategi ser en starkt växande förfrågan på företagets tjänster inom samhällsutveckling, framförallt från offentliga aktörer och bostadsutvecklare. För att möta efterfrågan anställs nu två konsulter; Julius Broman och Linnea Nilsson. Tjänsterna tillträddes på heltid 1 september 2021.

Vi stärker upp teamet med ytterligare nationalekonomisk kompetens och ser fram emot att utveckla Juni Strategi med fokus på bostadsmarknadsanalys och handelsutredningar säger Madeleine Eneskjöld, VD.

Julius Broman har en bakgrund som nationalekonom specialiserad på ekonometri och kvantitativa metoder. Han har även arbetat på Sveriges ambassad i New Dehli.

Linnea Nilsson är nationalekonom med erfarenhet av samhällsekonomisk analys och har bland annat arbetat som samhällsvägledare mot miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen i Linköping kommun och praktiserat på Statskontoret.

Företaget har många intressanta uppdrag i tidiga skeden av  stadsutveckling och vi ser att efterfrågan hela tiden ökar. När vi nu växer, gör vi det i takt med våra kunders efterfrågan, säger Mona Kjellberg, analyschef

Juni Strategi har sedan starten haft årliga uppmärksammade insiktsstudier, så som Spekulationsköp, Marknadsmättnad Stockholm och Göteborg samt ett flertal bostadsstudier med fokus på rekordgenerationer så som seniorer och barnfamiljer. När teamet nu växer kan företaget under hösten presentera ytterligare aktuella fördjupningsstudier med kvantitativa metoder.

Insikter & Aktuellt
Håll dig uppdaterad med Junis nyhetsbrev Nya Insikter!Håll dig uppdaterad med Nya Insikter!
Håll dig uppdaterad med
Nya Insikter!
Håll dig uppdaterad med
Nya Insikter!
Vårt digitala kostnadsfria nyhetsbrev utkommer 6 gånger per år till dig som jobbar med bostäder, handel eller stadsutveckling.