2022 04 27

Juni Strategi söker marknadsanalytiker!

Vi söker efter en ny medlem till vårt team, är det dig vi söker eller känner du någon som du tror skulle passa?

Om oss 

Juni Strategi är ett väletablerat konsultbolag inom bostads- och fastighetsbranschen som arbetar med spännande uppdrag som påverkar samhällsutvecklingen. Vi arbetar tvärvetenskapligt med människan i fokus och vårt angreppssätt är tillsammans med analytisk förmåga, kreativitet och samarbetsvilja vårt framgångsrecept.

Vi söker nu efter en ny medlem till vårt team! Vi erbjuder tjänster inom stadsutveckling med fokus på analys och utredningar för utveckling av stadskärnor, områden, bostäder och handel, som utgör kvalificerade beslutsunderlag för våra uppdragsgivare. Våra uppdragsgivare utgörs av en bredd av aktörer både verksamhetsmässigt och geografiskt. Vi arbetar för såväl marknadsledande stads- och bostadsutvecklare, som för regioner och kommuner.

Detta arbetar vi med!

 • Utredningar om förutsättningar för etablering av nya bostads/handelsområden, en ny verksamhetsinriktning eller en ny marknad.
 • Konceptutveckling, det vill säga framtagande av projektidé, kundvärden och projektutformning för bostäder, kommersiella lokaler eller geografiska områden.
 • Trend- och målgruppsanalys för att förstå och tolka vår samtid och vilka konsekvenserna blir för en bransch eller specifik verksamhet.
 • Workshops, processledning och utbildningar.
 • Egna studier som undersöker och ger svar på aktuella frågor kopplat till stadsutveckling.
 • Krönikor i branschpress, anlitade som talare vid konferenser och branschdagar samt håller i egna seminarier.
 • Du kan hitta exempel på uppdrag på vår hemsida och se föreläsningar på vår kanal på Youtube.

Är detta du?

Vi söker dig som är, eller vill bli, junior marknadsanalytiker. Du är nyutexaminerad eller har något års arbetslivserfarenhet. Du har ett intresse och nyfikenhet för frågor inom stadsutveckling, bostadsmarknaden och vårt samhälle i stort, då bostadsanalyser är en stor del av det du kommer att arbeta med.

I rollen som junior marknadsanalytiker är dina arbetsuppgifter främst att ta fram, bearbeta och analysera statistisk data och att sammanställa resultat i olika typer av rapporter. Centralt för tjänsten är att du är mycket bra på, och intresserad av analys, samt ser dig själv som en given analytiker. Vi arbetar alltid i team och du kommer tillsammans med seniora kollegor att presentera utfört arbete för uppdragsgivaren.

Vad kan du vänta dig?

Förutom ett stimulerande arbete kan du förvänta dig ett växande företag i en spännande bransch, roliga kollegor, och att du utvecklas genom att få åka på studieresor och delta i olika seminarier och nätverk. Vartefter som du lär dig det grundläggande arbetet hos oss har du många möjligheter att växa och utvecklas på ett sätt som passar dig och dina intressen. Vi har en väl definierad metod för att tillvarata våra medarbetares kompetens genom ett succesivt ökat ansvar för våra uppdrag och uppdragsgivare. Juni Strategi erbjuder en flexibel arbetsmiljö med kontor i ett bra läge på Södermalm i Stockholm.

Din bakgrund

Högskole- eller universitetsutbildning; exempelvis nationalekonomi, civilekonom eller civilingenjör inom samhällsbyggnad, magister eller kandidatexamen inom stadsutveckling och planering.

Dina personliga egenskaper

 • Du har en särskilt god analytisk förmåga och kan sammanställa information och statistik från olika källor
 • Du är intresserad av stadsutveckling, samhällsfrågor och bostadsbranschen
 • Du är nyfiken och har en vilja att lära dig nya saker
 • Du har en förmåga att arbeta självständigt och i team
 • Du är social och har intresse för att träffa nya människor

Dina kunskaper och färdigheter

 • Du har mycket god kunskap i Excel och stor vana av att arbeta med siffror
 • Du har god kunskap och erfarenhet av att arbeta i PowerPoint
 • Du kan utrycka dig mycket bra i tal och skrift, flytande svenska är ett krav
 • Du kan presentera ditt arbete på ett tryggt och pedagogiskt vis

Känner du igen dig i vår beskrivning?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med planerad start efter sommaren 2022, med 6 månaders provanställning.

Frågor och ansökan skickas till info@junistrategi.se, tel: 070 286 40 71.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Please note: For applicants it is essential to be fluent in Swedish, both written and orally – professional or mother tounge level. It is also required that you either live in Stockholm or are able to relocate here. Please send your application in Swedish.

Insikter & Aktuellt
Håll dig uppdaterad med Junis nyhetsbrev Nya Insikter!Håll dig uppdaterad med Nya Insikter!
Håll dig uppdaterad med
Nya Insikter!
Håll dig uppdaterad med
Nya Insikter!
Vårt digitala kostnadsfria nyhetsbrev utkommer 6 gånger per år till dig som jobbar med bostäder, handel eller stadsutveckling.